Blessing Way

A Blessing Way egyedi és különleges módja annak, hogy kifejezzük a leendő édesanya felé megbecsülésünket, hogy erőt adjunk neki, támogassuk őt, elűzzük félelmeit.

A szertartás fókuszában tehát a leendő édesanya, a szülés előtt álló nő áll, aki szerettei (barátnők, lánytestvérek, édesanya, stb.) segítségével és támogatásával indul a szülés és anyaság útjára. Célja pedig pszichéjének erősítése, lelki táplálék nyújtása, hogy bizalommal, magabiztossággal, szeretettel teljen meg míg babája születésére vár.

A szülés utáni hormonális változások gyakran járnak az ún. baby-blues-zal (gyermekágyi szomorúság). Ez az időszak optimális esetben néhány napig, maximum 1-2 hétig tart. Előfordul azonban –manapság egyre gyakrabban, bizonyos statisztikák szerint akár 40-50 %-a is érintett lehet az ujdonsült kismamáknak-, hogy a tünetek ez idő után is fenn állnak, esetleg súlyosbodnak.

Szakemberek szerint egy ilyen lelki felkészítés csökkentheti a szülés utáni depressziót, enyhíti a szüléssel kapcsolatos félelmeket, szorongást a leendő édesanyában, ezáltal megkönnyíti a család napjait.

Az általunk alkalmazott módszernél nem számít ki milyen vallású, hogy vallásos-e egyáltalán, mert minden hitrendszerhez illeszkedik.

A rituálé során a résztvevő nők egy élő, lélegző hálót szőnek, egy olyan női közösség hálóját, egy közös szellemiséget, melyben megáldják, tanítják és támogatják egymást, aminek véreredményeként segítenek  világra hozni egy gyermeket.

Close Menu

Nőiességed megfestése 3 órában – WORKSHOP 2020.01.25, részleteket az Aktuális–> Közelgő események menüpontban talál!