Theta Healing

Csanda Veronika vagyok, Theta Healing konzulens és Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó.

2013-ban indultam el életem nagy utazására, amikor külföldről hazatérve különféle masszázstechnikákkal kezdtem ismerkedni. A keleti masszázsok elvarázsoltak és elirányítottak a Hagyományos Kínai Orvoslás felé. 2014-2018 között elvégeztem egy 4 éves Hagyományos Kínai Orvoslás iskolát, melynek filozófiáját és eszközeit beépítem a munkámba és a mindennapjaimba.

2016-ban az életem újabb irányt vett, ugyanis komoly memóriazavarok léptek fel nálam, amelyek nehezíteni kezdték a tanulmányaimat és már kihatottak a mindennapi életemre. Így ismerkedtem meg több alternatív tanulást segítő, memóriajavító technikával, köztük a ThetaHealinggel is. Először kliensként, majd a hozzá kapcsolódó képzéseket elvégezve konzulenssé váltam. Most már én is tudok segíteni azoknak az embereknek, akik úgy gondolják, hogy hajlandóak időt szánni önmagukra és kellően bátrak ahhoz, hogy változtassanak az életükön.

2019-ben Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó lettem, ezzel beteljesült az az álmom, hogy nem csak felnőtteknek, de gyerekeknek is meg tudom mutatni a bennük rejtőző értékeket, amelyek erőforrásukká válhatnak az életükben.

A Hagyományos Kínai Orvoslás és a ThetaHealing megváltoztatta az életemet, és a hozzájuk kapcsolódó képzéseknek köszönhetően folyamatosan fejlesztem önmagamat és eszköztáramat, hogy minél sokszínűbb módszerekkel tudjak segíteni a hozzám fordulóknak. 

Kinek használ a ThetaHealing? Mire jó ThetaHealing?

Aki úgy érzi, hogy egy-egy szituáció megélését követően elégedetlenné vagy frusztrálttá válik, mert azt tapasztalja, hogy lehetett volna jobban is kezelni azt a helyzetet. Viselkedésében vagy gondolkodásában megjelennek olyan visszatérő reakciók, amelyeken változtatni szeretne.

Aki megakadt az életében, halogat, nem tud vagy akar döntéseket hozni.

Aki most szeretne belevágni új dolgokba és az elinduláshoz bátorságra van szüksége,szeretné meglelni az önmagában rejtőző erőforrásokat, hogy célhoz érjen.

A stressz kezelése és a szorongások legyőzése könnyedebbé válik a ThetaHealing által, hiszen feltárhatóak azok a belső erők, erőforrások, amelyek a későbbiekben segítenek, hogy egy hasonló helyzetben könnyedebben reagáljunk.

Trauma-, gyász- vagy kudarcélmény feldolgozása során helyére rakhatjuk a fejünkben a történteket, megérthetjük a „miért”-eket, ezáltal oldódik a bensőnkben a szomorúság, a fájdalom, a meg nem értettség.

Segít a kiégést követően az új lehetőségeket felismerni; megtalálni a motivációt, amely az új irányba tud elindítani; segít meglelni az inspirációt és erőforrásokat önmagunkban, hogy újra felálljunk.

Kapcsolati krízisnél (pár-, szülő-gyermek, baráti, munkakapcsolat esetén is) meglelhetjük az akadályozó „programokat”, majd azokat módosítva / javítva / törölve / újra beépítve átalakíthatjuk a kapcsolatot, felépíthetünk egy új alapokon működő viszonyt, felfrissítve ezáltal a közös életünket.

Tanulási nehézségek kezeléséhez, összehangolva az agyféltekéket, a koncentráció javíthatóvá válik, ezáltal motiváltabb, céltudatosabb tanulókká válhatunk. A memória és emlékezőképesség fejleszthető.

Kifejezetten ajánlott középiskolában tanulóknak, felsőoktatási intézményben hallgatóknak, vagy bármely korosztálynak, akik még valamilyen képzés elvégzése mellett döntenek.

Kisebb gyerekek esetében is alkalmazható. Ilyenkor a kezelés kiegészítésre kerül játékos Képességfejlesztő gyakorlatokkal, stratégiákkal, Stresszkezeléssel, Komplex mozgásterápiával, Tanulási coachinggal.

Segíthet annak, aki a testi betegségével szeretne szembenézni és rálátni, hogy mit is okoz életében ez a betegség.

Nekik segíthet feloldani a betegség miatt kialakult lelki nehézségeket,vagy akár rálelhetünk azokra a lelki okokra, amelyek magát a betegséget okozzák. 

Alkalmazunk Bach-virágcseppeket, hogy a belső folyamatok könnyebben áramoljanak végig a testen. 

Fizikai betegség kezeléséhez kiegészítő terápiaként segítségül tudjuk hívni a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) filozófiai alapjait..

 

Esettől függően, a kezelés során különböző asszociációs OH kártyákat is alkalmazunk korosztálynak megfelelően, amelyek segítenek a lelkünkben és testünkben végbe menő folyamatokat képekké és szavakká formálni, hogy először is felismerjük, majd szembe tudjunk nézni a problémával. Ezután magunkba nézve megtaláljuk rá a számunkra legmegfelelőbb, személyre szabott, egyedi megoldást.

Mennyi idő egy konzultáció/kezelés? Esettől függően 1,5-2 óra:

Hány kezelés szükséges?

Az alkalmak száma témától és egyéntől függően változik. Egy foglalkozás célja, hogy a kezelés elején meghatározott célmondathoz a lehető legközelebb kerüljünk.

Mi kell a jelentkezéshez?

     Egy döntés, hogy szembenézz saját magaddal, ehhez pedig nyitottság és bátorság.

Egy konkrét téma vagy életterület, amelyen változtatni szeretnél, a SAJÁT ÉLETEDBEN, ÖNMAGADBAN. Ugyanis nem szabad elfelejteni, hogy csak magunkat tudjuk megváltoztatni, másoknak meg kell hagyjuk a saját döntési jogukat a változtatáshoz.

Hiszen ahogy Bert Hellinger is mondta:

„Az oldás mindig a saját lelkünkben történhet meg. De ha benned megváltozik valami, akkor más a képed. Akkor teljesen másképp fogod őt látni. Ő is meg fog változni, anélkül hogy mondanál neki bármit is.”

Kezelés díja: egyéntől, terápia összeállításától függő

Elérhetőségeim: Csanda Veronika +3630/400-5724 ,veronikacsanda@gmail.com

Close Menu

Nőiességed megfestése 3 órában – WORKSHOP 2020.01.25, részleteket az Aktuális–> Közelgő események menüpontban talál!